Kabeljauwpakketjes met fetakaas

  • Boodschappenlijst

    Boodschappenlijst

    4 kabeljauwfilets van ca.150 gr
    1 citroen
    4 rijpe tomaten
    1 (zoete) ui
    basilicum
    150 gr. fetakaas
    knoflook
    olijfolie
    50 gr geraspte kaas.
    bakpapier

  • Bereiding
    Warm de oven voor op 225°C.
    Knip per persoon een lang stuk bakpapier af.
    Bestrijk het midden met olijfolie.
    Leg op elk een stuk kabeljauw en kwast dit dun in met olijfolie en citroensap.
    Snijd de tomaten in plakken en dek de visfilets hiermee af.
    Snijd de ui in schijven, duw ze uit tot ringen en verdeel ze over de tomaten.
    Knip het basilicum in reepjes en strooi die erover.
    Snijd de kaas in lange plakken en dek de filets hiermee af.
    Pers 2 tenen knoflook uit, meng dit met 4 el olijfolie, 2 el citroensap, zout en peper en sprenkel dit over de fetakaas.
    Strooi de geraspte kaas erover.
    Vouw de pakketjes* dicht en bak ze 15 minuten.

    *Neem het bakpapier aan de bovenkant samen en vouw het 2 X om. Strijk het plat, Vouw de zijkanten naar boven een paar keer om en zet eventueel vast met een metalen paperclip of nietje.

    Lekker met aardappelpuree en worteltjes



  • << Vorige pagina