Tilapia met groene currysaus

  • Boodschappenlijst
    Boodschappenlijst

    300 gr. basmati-rijst
    2 courgettes
    1 rode ui
    450 gr. tilapia-filet
    5 eetl boter/margarine
    2 eetl. Thai Kitchen Green Curry Pasta, (AH pot á 225 gr.)
    1 bekertje crème fraiche, 200 ml.
    zout en peper

  • Bereiding

    Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing.
    Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Ui snipperen.
    De tilapia bestrooien met zout en peper.
    In grote koekenpan 3 eetl. boter verhitten.
    Tilapia-filet in ca. 6 min. gaar bakken, halverwege keren.
    Currypasta los roeren met de crème fraiche en samen in een steelpan verwarmen.
    Op smaak brengen met zout.
    Rijst afgieten.
    In hapjespan of wadjan/wok de rest van de boter verhitten.
    Ui en courgette ca. 4 minuten bakken.
    Rijst erdoor scheppen.
    De rijst serveren met tilapia en currysaus.
    Smakelijk eten!



  • << Vorige pagina