Tilapia op een bedje van Mexicaanse groenten

  • Boodschappenlijst

    Boodschappenlijst

    2 1/2 eetlepels zonnebloemolie
    1 ui, in ringen
    1 teentje knoflook, gesnipperd
    1 rood pepertje, in ringetjes
    1 pot Hak groenteschotel Mexicaans à 620 g
    1 rode paprika, in stukjes
    300 g prei, in ringen
    1 1/2 dl tomato frito
    versgemalen peper, zout
    500 g tilapiafilet
    paprikapoeder

  • Bereiding

    Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui met de knoflook en het pepertje 5 min. op een halfhoog vuur.
    Voeg de paprika toe en bak hem 5 min. mee.
    Schep de groenteschotel, de prei en de tomato frito erdoor en breng alles aan de kook.
    Voeg peper en zout naar smaak toe.
    Bestrooi de vis met paprikapoeder, peper en zout naar smaak.
    Leg de vis in de pan en laat hem met de deksel op de pan in ± 7 min. gaar worden.
    Lekker met aardappelpuree.



  • << Vorige pagina