Tilapia in ketjap-koriandersaus

  • Boodschappenlijst
    Boodschappenlijst

    2 tilapiafilets
    2 uien
    1 ui
    1 teen knoflook
    sap van 1 citroen
    ketjap
    verse koriander
    ½ visbouilliontablet of herbamare-kruiden

  • Bereiding

    Snijd de filets in stukken en doe ze in een schaal.
    Besprenkel ze met het citroensap en wat zeezout.
    Schep dit af en toe om.
    Snipper de ui en knoflook en fruit dit in wat olie.
    Doe dan de stukken tilapiafilets met citroensap erbij en laat dit zachtjes stoven (± 6 à 7 min.).
    Ketjap naar behoefte erbij en wat vocht met het halve bouillionblokje, en de vers gesniperde korianderblaadjes.
    Nog enkele minuten laten sudderen en dan rijst en gekookte worteltjes of wortelsalade erbij opdienen.



  • << Vorige pagina