Tilapia met gedroogde tomaat en basilicum

  • Boodschappenlijst
    Boodschappenlijst

    4 tilapiafilets
    1 fijn gesneden sjalot
    4 gedroogde tomaten
    4 tomaten
    4 eetlepels geroosterde pijnboompitten
    verse basilicum
    6 eetlepels olijfolie
    3 eetlepels witte wijnazijn
    witte peper, zout
    mosterd

  • Bereiding

    Verwarm de grill voor.
    Vet het rooster met wat olie in en leg de filets 8-10 minuten onder de grill. Tussentijds keren.
    Snijd de gedroogde tomaten in reepjes en de verse tomaten in hele kleine blokjes.
    Maak en dressing van olijfolie, witte wijnazijn, witte peper, zout en mosterd.
    Voeg de sjalot, gedroogde tomaten, verse tomaat en pijnboompitten toe.
    Verwarm de dressing tot lauw, voeg de basilicum toe en giet dit over de gegrilde tilapia.
    Garneren met citroen en basilicum.

    Lekker met pasta en salade.



  • << Vorige pagina