Scholfilet met kreeftgarnalen en kaassaus

  • Boodschappenlijst
    Boodschappenlijst

    4 scholfilets
    100 gram kreeftgarnalen
    1 zakje kaassaus
    50 gram geraspte kaas (belegen)
    zout, peper
    1 limoen of ½ citroen
    2 bosuitjes
    ½ theelepel sambal
    1 tomaat

  • Bereiding

    Verwarm de oven voor op 200°C.
    Boen de limoen schoon en rasp de groene schil eraf.
    Pers de limoen uit.
    Spoel de scholfilets af onder koud water en dep ze droog.
    Wrijf ze in met 1 eetlepel limoensap, zout en peper.
    Leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal.
    Snijd de bosuitjes in ringetjes.
    Verwijder de zaadjes uit tomaten en snijd deze in blokjes.
    Meng in een kom de garnalen met de bosui, tomaatblokjes, sambal, limoensap, 1 eetlepel limoensap en zout en peper naar smaak.
    Schep dit mengsel op de scholfilets.
    Maak de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep de kaassaus over de scholfilets.
    Strooi de geraspte kaas erover en laat de scholfilets in de oven in ca. 10-15 minuten gaar worden en goudbruin.
    Lekker met rijst.



  • << Vorige pagina