Scholfilet met garnalen

  • Boodschappenlijst

    (Hoofdgerecht 2 personen)

    Boodschappenlijst

    4 scholfilets
    2 beschuiten
    75 gram boter
    50 gram garnalen
    1 eetlepel kappertjes
    1 eetlepel peterselie
    50 gram boter
    2 schijfjes citroen

  • Bereiding

    Wrijf de beschuiten door een zeef tot meel. Smelt in een koekepan 75 gram boter.
    Haal de scholfilets eerst door de gesmolten boter en dan door het beschuitmeel.
    Verhit de rest van de gesmolten boter en bak hierin de vis in ca. 6 minuten op een matig vuur goudbruin en gaar.
    Leg ze op een warme schaal.
    Strooi er de garnalen,kappertjes en peterselie over.
    Smelt de 50 gram boter en sprenkel dit over de vis.
    Garneer de scholfilets met een schijfje citroen.



  • << Vorige pagina