Roodbaars met champignonsaus

  • Boodschappenlijst
    4 roodbaars filets
    bakje champignons
    boter
    1 teentje knoflook
    1 dl kookroom
    1 eetlepel pesto
    bloem
    zout
    peper
  • Bereiding
    Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel het knoflookteentje en pers hem uit. Strooi wat zout en peper over de visfilets en wentel ze door wat bloem. Verhit wat boter in een pan en bak hierin de visfilets in ongeveer 8 minuten mooi bruin en gaar. Verhit in een andere pan wat boter en fruit hierin eventjes de knoflook. Voeg de champignons toe en bak deze bruin. Doe dan de kookroom en de pesto erbij en breng dit aan de kook. Breng de saus op smaak met wat peper en zout. Leg de visfilets op een schaal en schenk de saus erover. Lekker met rijst en doperwten.


  • << Vorige pagina