Roodbaarsfilet in

  • Boodschappenlijst
    p align="left"> Boodschappenlijst

    600 gram roodbaarsfilet
    70 gram boter (Bertolli)
    300 gram aardappels (kruimig)
    zout
    witte peper
    knoflook

  • Bereiding
    De gewassen aardappelen in flinterdunne plakjes snijden m.b.v. keukenmachine, kaasschaaf of dunschiller. Deze aardappelplakjes niet meer wassen.
    Ovengrill voorverwarmen. Bak de vis rondom bruin, hoeft niet gaar. De roodbaarsfilet in een ingevette ovenschaal leggen en bestrooien met zout, peper en knoflook naar wens.
    De aardappelschijfjes op de visfilets schikken.
    Boter apart laten smelten en dit over de aardappelschijfjes doen. De ovenschaal onder de ovengrill plaatsen en de vis gaar en de aardappelschijfjes bruin krokant laten bakken. Lekker met gekookte worteljes of een frisse salade.


  • << Vorige pagina