Vispotje met roodbaarsfilet

  • Boodschappenlijst

    Boodschappenlijst

    750 gram roodbaarsfilet
    1 kleine courgette
    150 gram gepelde garnalen
    1 doosje champignons
    4 middelgrote aardappelen
    2 dl visbouillon
    4 tomaten
    4 takjes dille
    1 paprika
    4 takjes tijm
    1 winterwortel
    4 takjes koriander
    olijfolie
    peper en zout naar smaak
  • Bereiding
    Snijd de wortel, courgette en aardappelen in blokjes van 2 vierkante centimeter.
    Snijd de tomaten in partjes, de champignons in schijfjes en de paprika in reepjes.
    Doe wat zout op de visfilets en verdeel de filets in stukjes.
    Doe wat olijfolie in een pan met een stevige bodem en bak hierin de champignons en de blokjes wortel, aardappel en courgette enkele minuten in.
    Voeg dan de bouillon, de kruiden en tomatenpartjes toe.
    Áls de aardappelen bijna gaar zijn, kan de vis erbij.
    Strooi er wat versgemalen peper over.
    Stoof alles zachtjes ongeveer 10 minuten lang totdat de visfilets gaar is(naargelang de dikte van de filets).
    Voeg tot slot de garnalen toe en laat deze even warm worden.


  • << Vorige pagina