Pasta met roodbaarsfilet

  • Boodschappenlijst

    (Hoofdgerecht 2 personen)

    250 gram Grand'Italia Paglia e Fieno, pasta (zak 500 gram)
    1 kleine rode ui
    1 vleestomaat
    25 gr groene olijven zonder pit
    2 roodbaarsfilet
    2 eetlepels olijfolie
    1 zakje room-basilicumsaus ( Knorr Finesse)
    zout, peper
  • Bereiding
    Pasta bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
    Ui schoonmaken en versnipperen.
    Vleestomaat wassen, kroontje verwijderen en in partjes snijden. Zaadjes verwijderen, vruchtvlees in blokjes snijden.
    Olijven in plakjes snijden.
    Visfilet in stukken snijden.
    In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten bakken en uit de pan nemen.
    Tomaatblokjes en olijven ca. 2 minuten bakken.
    Vis toevoegen en ca. 4 minuten mee verwarmen.
    Saus maken volgens gebruiksaanwijzing, maar met slechts 1,5 dl. water.
    Saus toevoegen aan de vis.
    Voeg de uien toe aan het vismengsel en breng het geheel op smaak met zout en peper.
    Pasta vermengen met het saus mengsel.
    Lekker met een groene salade


  • << Vorige pagina