Panga met limoensaus
    Thais visgerecht (Pla neung manau)

  • Boodschappenlijst
    ca. 4 panga filets
    10 teentjes knoflook
    5 verse Thaise pepers
    30 gr bieslook
    5 eetlepels limoensap
    1 theelepel zout
    3 eetlepel sojasaus

  • Bereiding
    Spoel de vis af en dep hem droog.
    Leg de vis (filets) in een ovenschaal.
    Verwarm de oven voor op 200 °C.
    Pel de teentjes knoflook en snijd ze in schijfjes.
    Maak de pepers schoon en snijd ze in ringetjes.
    Was daarna uw handen zorgvuldig. Was de bieslooksprietjes, dep ze droog en knip ze in stukjes van circa 3 cm.
    Roer de ringetjes peper, knoflook, limoensap, zout, sojasaus en circa 1 dl water goed door elkaar in een kommetje.
    Giet de saus over de vis.
    Plaats de ovenschaal circa 20 minuten in het midden van de oven.
    Bestrooi de vis voor het serveren met bieslook.


  • << Vorige pagina