Panga in rauwe ham met tuinboontjes

  • Boodschappenlijst

    (Hoofdgerecht 4 personen)

    1 diepvries tuinboontjes (of verse )
    3 bosuitjes in ringetjes
    2 eetlepels olijfolie
    2 teentjes knoflook, fijngehakt
    zeezout en peper uit de molen
    600 gram panga
    1 eetlepel gedroogde dille
    16 kleine of 8 grote plakken rauwe ham
    1 limoen, in partjes
  • Bereiding
    Verwarm de oven voor op 200°C of gasstand 4.
    Doe de tuinboontjes met de bosuiringetjes in een lage, platte ovenschaal.
    Schenk er 1 eetlepel van de olijfolie over, strooi de knoflook erover en maal er wat zout en peper over.
    Snijd de visfilets in 16 stukjes.
    Bestrooi de stukjes vis met de dille en maal er wat peper over.
    Halveer eventueel de grote plakken ham en wikkel de stukjes vis erin.
    Leg de vispakketjes op de tuinboontjes en de partjes limoen ertussen.
    Sprenkel de rest van de olijfolie over de vispakketjes.
    Zet de schotel in de oven en bak hem ongeveer 20 minuten.
    Lekker met een groene salade en nieuwe aardappeltjes.


  • << Vorige pagina