Romige heekfilet met pijnboompitten

  • Boodschappenlijst
    Boodschappenlijst

    600 gram heekfilet
    3 tomaten in plakjes
    3 eetlepels groene pesto
    zout, versgemalen peper
    200 ml crème fraiche
    100 gram geitenkaas
    25 gram pijnboompitten

  • Bereiding
    Verwarm de oven voor op 200ºC.
    Vet een ovenschaal dun in en leg de plakjes tomaat op de bodem. Bestrijk ze dun in met pesto.
    Wrijf de heekfilets in met peper en zout en leg ze op de tomaat.
    Roer de rest van de pesto uit over de heekfilets, smeer de crème fraiche erover en strooi de geraspte kaas en de pijnboompitten daar bovenop.
    Schuif de schaal in het midden van de oven en laat de vis in ca. 15-20 minuten gaar worden.
    Lekker met wortelsalade en frites.

    Dit gerecht kan ook met kabeljauw- of zalmfilet
    p.p. ca. 150 gram.


  • << Vorige pagina