Pangafilet met kaas en tomaten

  • Boodschappenlijst
    2 pangafilets
    1 eetlepel bloem
    olijfolie voor het bakken
    1 ei
    100 gr. goudse kaas
    50 gr. geraspte kaas
    2 tomaten
    20 gr. boter
  • Bereiding
    De pangafilets afspoelen onder de koude kraan, droogdeppen en met citroensap besprenkelen en zouten.
    Het ei loskloppen
    De filets eerst door bloem en dan door het ei halen.
    Olie verhitten in een koekenpan en de filets aan beide kanten goudbruin bakken. Uit de pan halen en op een bakblik leggen.
    De kaas in reepjes snijden.
    De tomaten wassen, doormidden snijden en de halve tomaten ook in reepjes snijden.
    De reepjes kaas en tomaat op de filets leggen, de geraspte kaas erover strooien en de klontjes boter erop doen.
    In de oven gratineren bij 200C tot de kaas goudbruin wordt.
    Garneren met citroenschijfjes.
    Lekker met spaghetti en tomatensaus.


  • << Vorige pagina