Gebakken pangafilet met druiven en cashewnoten

  • Boodschappenlijst
    2 stukken pangafilet
    250 gr witte druiven
    1/2 lepel ctroensap
    50 gr boter
    100 gr ongezoten cashewnoten
    zout, peper
  • Bereiding
    Halveer de druiven en verwijder de pitjes.
    Was de pangafilets onder de koude kraan en dep ze droog.
    Besprenkel de pangafilets met citroensap en laat dit een paar minuten intrekken.
    Verhit de boter en bak hierin als het schuim wegtrekt de stukken pangafilet aan beiden kanten bruin en gaar (ca. 7 min).
    Bestrooi de vis met een beetje zout en peper, neem de filets uit de pan en houd ze warm.
    Voeg dan de druiven toe en bak ze 30 seconden mee.
    Schep de noten en druiven over de pangafilet.
    Serveer er een frisse salade en gebakken aardappelen bij.


  • << Vorige pagina