Gegratineerde zalmfilet

  • Boodschappenlijst

    (Hoofdgerecht 2 personen)

    Boodschappenlijst

    300 à 400 gram zalmfilet
    olie om in te vetten
    zout, peper
    1 klein blikje gare asperges, uitgelekt
    1 eetlepel fijngehakte dille
    ± 175 gram roombrie, in dunne plakjes
    ½ dl witte wijn
    handvol Lay's Mediteraneas met feta

  • Bereiding

    Bereiding

    Vet een ruime, rechthoekige ovenschaal in.
    Wrijf de visfilets in met zout en peper en leg ze in de ovenschaal.
    Verdeel de asperges, de dille en de roombrie erover.
    Sprenkel de wijn over de vis.
    Verkruimel de chips en strooi ze over de brie.
    Zet de schaal ± 15 minuten in een voorverwarmde oven 200°C.
    Lekker met dikke frieten en een gemengde salade.



  • << Vorige pagina