Tilapia met groene groenten

  • Boodschappenlijst
    Boodschappenlijst

    150 gr. sperziebonen
    150 gr. sugarsnaps of peultjes
    200gr. broccoli
    2 bosuitjes
    2 teentjes knoflook
    16 groene olijven zonder pit
    500 gr. tilapiafilet
    3 eetl. olijfolie
    2 eetl. balsamicoazijn
    2 eetlepels Italiaanse kruiden (vers of diepvries)
    zout, peper

  • Bereiding

    Voorbereiding:


    Haal de sperziebonen en de sugarsnaps/peultjes af. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de groente in 4 minuten beetgaar, giet ze af en spoeler koud water over. Snij de bosiutjes in schuine stukken van 3 cm. Pel de teentjes knoflook en snij ze in plakjes. Halveer de olijven. Snij de tilapiafilet in brede repen.

    Bereiding:

    Verhit de olie in de wok, bak de knoflook 1 minuut, schep de tilapia erdoor en roerbak op hoog vuur 4 5 minuten.
    Schep de groente erdoor met de bosui, olijven, balsamicoazijn, peper, zout en Italiaanse kruiden.
    Verwarm nog 2 tot 3 minuten op getemperd vuur.

    Lekker met pasta of ciabattabrood



  • << Vorige pagina