Tilapia met penne en pittige vissaus

  • Boodschappenlijst
    2 tilapiafilet
    300 g penne (pasta)
    2 uien
    2 teentjes knoflook
    1 rode peper
    2 rode paprika's
    1 blikje ansjovisfilets in olijfolie (48 g)
    1 blik tomatenblokjes (400 g)
    zout en peper

  • Bereiding
    Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Peper halveren, zaadjes verwijderen en peper fijn snijden. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In pan olie van ansjovis verhitten. Ui, knoflook en peper ca. 4 minuten fruiten. Paprika toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Ansjovis en tilapiafilet in stukjes snijden. Tilapiafilet, ansjovis en tomatenblokjes toevoegen en saus nog ca. 5 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus bij pasta serveren. Lekker met ijsbergsalade met vinaigrette.


  • << Vorige pagina