Tilapia met romige kerriesaus

  • Boodschappenlijst
    4 tilapia filets
    3 eetlepels olijfolie
    1 eetlepel milde kerriepoedersap
    rasp van 1 sinaasappel
    versgemalen zwarte peper
    125 creme fraîche
    2 eetlepels verse korianderblaadjes

  • Bereiding
    Meng in een kom de olie met het kerriepoeder, sinaasappelrasp en zout en peper naar smaak. Bestrijk de filets ermee en laat ze 5 minuten marineren. Rooster de filets ineen droge koekenpan in 6-8 minuten bruin en gaar, keer ze halverwege voorzichtig om. Leg de filets op vier borden. Roer het sinaasappelsap door het bakvet, kook dit even in en roer de crème fraîche erdoor. Warm even door tot hij goed van dikte is. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de saus over de vis en strooi de koriander erover. Lekker met puree en wortelsalade


  • << Vorige pagina